Akupunktur för IVF (In vitro-fertilisering)

Forskning tyder på att akupunktur kan hjälpa till inom olika områden relaterad till IVF (assisterad befruktning). Detta inkluderar under inledningen till en cykel och omedelbart före och efter embryoöverföring (men som med de flesta undersökningar relaterade till kompletterande behandlingar kan detta inte anses bevisat) .

Vi tror att akupunktur bidrar till IVF-framgång. Det är viktigt att se till att du behandlas enligt dina individuella förutsättningar. Vid ditt första besök kommer Dr Pool ta hänsyn till din medicinska historia och din livsstil, samt ställa observationsdiagnoser.

Våra kliniska frågeformulär är noggrant sammanställda för att ge doktorn denna viktiga information.

4 faser av IVF-akupunkturprotokoll (akupunktur ivf)

  1. Pre-Conception: akupunkturbehandling under dessa månader före cykeln för att hantera stress, reglera hormoner och hjälpa din kropp att förbereda sig för cykeln.
  2. Äggstimulering : Behandlingarna görs 2-3 gånger i veckan, i samband med dina läkemedel, i syfte att stimulera äggstockarna till att öka både äggens kvalitet och kvantitet samt minska biverkningarna av IVF.
  3. Överföring: En behandling som ges omedelbart efter embryoöverföringen för att öka blodflödet till livmoderslemhinnan, minska livmoderns sammandragningar och hantera stress. Vi är tillgängliga 5 dagar i veckan för möten efter embryoöverföringen.
  4. Övergångsuppföljning: En behandling 2-3 dagar efter embryoöverföring för att stödja implantation, tidig graviditet och minska stress.
Akupunktur IVF

Hur mår patienten under behandling?

Under hela din behandling kan du förvänta dig att du känner dig mer avslappnad, uppleva dig mer utvilad efter sömn och genomgå mindre läkemedelsbiverkningar. Biverkningarna utgörs av bland annat: uppblåsthet, humörsvängningar och kramper. Många av våra patienter rapporterar att menscyklerna, efter akupunkturbehandling, upplevs som "lättare" än de som görs utan. Förhoppningsvis kommer du i slutet av behandlingarna att erhålla de två efterlängtade rosa linjerna!

 

 

Akupunktur för In vitro-fertilisering, eller provrörsbefruktning